Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mimi és Gergő

2010.11.13

Mimi és Gergő

mimi-es-gergo1.jpg

Kőrös Mimi

1992.10.10.-én

Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola:
Jelenleg: Budai Középiskola.

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam:
Két éves korom óta vegetáriánus vagyok.

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor…:
Idén egy csodálatos hetet töltöttem Thaiföldön kettesben a párommal. Esténként a tengerparton a homokba dögönyöztük lábunkat, és néztük a naplementét. Számomra nincs ennél romantikusabb.

Eddigi tapasztalataim a zenével…(fellépések, iskolák, hangszerismeret):
Az előző iskolámban Malajziában énekeltem ünnepségeken, benne voltam ott a kórusban is. Itthon kétszer énekeltem a Földessy Margit Színitanoda gáláján. Ezen kívül járok az újpesti Erkel Gyula zeneiskolába.
Öt évig hegedültem kisgyermekként, később két évig fuvoláztam is. Most már csak hobbiból gitározgatok.

Kedvenc előadó?
The Doors


Szakács Gergely

1991.04.21.-én

Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola:
Tavaly érettségiztem és most a Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatási Karának igazgatásszervező szakos hallgatója vagyok, most leszek másodéves.

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam:
Egy teljesen hétköznapi, átlagos csalódból származó, vidéki srác vagyok… Azt szeretném,ha a számaimon keresztül ismernének meg az emberek, azokban minden benne van. Több tudnivalót nem tartalmazok.

Eddigi tapasztalataim a zenével…(fellépések, iskolák, hangszerismeret):
Négy évig tanultam furulyázni és jártam mellette szolfézsra még kicsiként. Hét évesen kezdtem, azt hiszem. Tizenhat évesen elkezdtem gitározni, egy évig jártam tanárhoz, ezek után autodidakta módon próbáltam fejleszteni „tudásom”. Zenekart alapítottunk, ami iskolazenekarként is funkcionált, felléptünk különböző iskolai rendezvényeken és a Star Positive nevű zenekarnak voltunk néhányszor az előzenekara, valamint egy zenekaroknak szóló tehetségkutatón is részt vettünk, ahonnan a legígéretesebb fiatal zenekar különdíját vittük haza, a saját számoknak köszönhetően. Egyszer álltam színpadra egyedül, gitárral, az X-Faktor előtt, egy jótékonysági bálon.

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor…:
Lehet, hogy nem találom el, de most ahogy egy kicsit elidőztem e felett a kérdés felett, az a kép ugrott be, amikor a tábor utolsó előtti napján fellépek és amikor jövök le a színpadról, megölelhetem egy pillanatra csupán, de annál erősebben a meghatódott barátnőmet… És tudatosult bennem, hogy ő először látott engem színpadon. Hihetetlen érzés volt!

Kedvenc előadó?
Mindig más, örök kedvencem nincs. Talán a Papa Roach nevű zenekar, amit bármikor szívesen hallgatok.